Healing Retreat Ibiza ♡

Ervaar de Magie van Ibiza met SheHe's High-Level Healing Retreat

Stap binnen in de betoverende wereld van Ibiza, waar de mystieke energie van het eiland samensmelt met het krachtige SheHe - high level healing programma. Ontspan, ontmoet gelijkgestemden en ontwaak je innerlijke zelf tijdens dit onvergetelijke Healing Retreat.

Waarom Ibiza? Een Oase van Spiritueel Ontwaken
Op Ibiza heerst een hoger spiritueel bewustzijn, gedragen door de prachtige natuur, het vrije spirit van de hippiecultuur, de viering van hedonisme en de magische kracht rondom de iconische rots, Es Vedra. Dit eiland trekt spirituele zielen aan en wordt beschouwd als de ideale plek voor retreats. Hier vind je de perfecte harmonie tussen ontspanning en het verkennen van de diepere lagen van je innerlijke zelf.

Transformeer en Laad Op: SheHe's Zelfliefde Retreat
Dompel jezelf onder in een transformatieve ervaring met SheHe's zelfliefde retreat op Ibiza. Of je nu verlangt naar een dieper begrip van jezelf, situaties in het leven wilt manifesteren, worstelt met een burn-out, of simpelweg streeft naar een leven in balans – dit retreat biedt een prachtige transformatie.

Reload Yourself: Ontwaak Jouw Innerlijke Licht

Ontwaak Jouw Innerlijke Licht- Met ons SheHe - high level healing programma nemen we je mee op een reis naar het diepste stukje in jou. Ontdek verborgen krachten, laad op met positieve energie en transformeer naar een nieuwe vorm die lichter en stralender aanvoelt. Maak je klaar om de magie van Ibiza te omarmen en jezelf te verwennen met een ervaring die je innerlijke wereld zal verlichten. #IbizaHealing #SelfLoveJourney #SheHeRetreats

shehe ibiza retreat 2024
healing retreat ibiza
shehe school voorbewustzijn
shehe school voorbewustzijn
healing retreat ibiza

* De kamers worden willekeurig verdeeld onder het aantal personen (universum bepaald), hierdoor deel je vaak een kamer met iemand anders. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een vriendin mee te nemen, zodat je samen op een kamer kunt slapen.

zelfliefde retreat ibiza shehe
healing retreat ibiza

Alle maaltijden en tussendoortjes zijn verwerkt in de totaalprijs van het Healing Retreat. Er wordt speciaal voor jouw gekookt, ben je vegetariër, of heb je allergieën, laat het weten op het inschrijfformulier dan houden wij daar rekening mee. De maaltijden zijn vers, gezond en van een hoge kwaliteit. Op Ibiza gaat alles in de vertraging het ontbijt zal zo tussen 9:00 en 10:00 starten afhankelijk van het programma. 

healing retreat ibiza

De Healing ervaring is magisch op Ibiza, alles gaat daar veel sneller stromen, het eiland ademt spiritualiteit, sjamanisme en vorig levens worden daar veel duidelijker voelbaar. De waarde van alle activiteiten is niet in geld uit te drukken. De herinnering die je zult maken en gezelligheid ook niet. Buiten alle gezamenlijke activiteiten om is er ook een persoonlijk 1 op 1 moment met Simone. 

healing retreat ibiza
healing retreat ibiza

Wil je jezelf nog eens extra in de watten leggen en je lijf nog meer in ontspanning brengen, dan kun je ervoor kiezen om nog een massage los bij te boeken. Deze massage wordt niet door Simone gegeven, maar door ervaren masseuse die het eiland ademt en magische handen heeft. Heb je hier interesse in geeft dit op tijd aan, want vol is vol.  (prijzen variëren van 75,- tot 100, - euro)

Alle prijzen zijn inclusief btw en toeristen belasting. Laat even weten als je een transfer vanaf het vliegveld wenst op de heen en terugreis. Het is mogelijk om de reissom in 2 termijnen te betalen. In overleg kunnen we dit bespreken. 

Inschrijven: Shehe Healing Retreat Ibiza

Zelfliefde Retreat Ibiza

 

Ultieme zelfliefde: Er is een plek (Ibiza), waar je mag ontwaken, waar je mag ontvangen. Op deze magische plek (Ibiza) kun je ontdekken, mag je doorvoelen, wat zich aandient, je zult (her) ontdekken wat je al weet, je zult ontdekken wat je hebt weggestopt of nodig is om te voelen en te doorvoelen. Soms blijft het maar roepen en roepen totdat je de tijd en rust neemt om het te laten zijn. "Sit With It "in veilige liefdevolle omgeving, waarin je wordt gesteund, gevoeld en begeleidt naar jouw prachtige unieke ziel. 

Je mag ontwaken, je mag ontvangen, zodat je het kan voelen, het kan ervaren en weer door kan geven, aan jouw basis, je gezin, je naaste, in je werk en jouw omgeving. De basis ben jij, jouw gesprek met jouw binnenwereld, de ultieme zelfliefde en dat op een plek, een plek van magie, een plek van vrijheid en plek waar jij jouw ware ziel zal ontmoeten & omarmen.


healing retreat ibiza
healing retreat ibiza