Foto impressie

shehe school voorbewustzijn

Hoe geweldig zou het zijn om via een foto-impressie een echte indruk te krijgen van de locatie waar jij je spirituele reis gaat maken? Stel je voor, de reis naar persoonlijke groei, weergegeven in een collage van foto's van leerlingen uit level 1 en level 2 met hun eindopdrachten en prachtige beelden van de sfeer die SheHe School voor Bewustzijn te bieden heeft.

 

Elke cursus wordt afgesloten met een prachtig certificaat en een schat aan ervaringen. Maar in werkelijkheid is de belevenis en impact nog veel groter. Desondanks hopen wij, door middel van deze impressie en veelzeggende foto's, je al in de stemming te brengen om je aan te melden voor een van onze opleidingen of cursussen.

Laat je inspireren door de kracht van beelden en de belofte van groei en transformatie. Meld je vandaag nog aan en start jouw eigen reis naar zelfontdekking en bewustwording bij SheHe School voor Bewustzijn.

Impressie Level 1 - mei 2023 

Wat prachtig om te horen dat deze groep vrouwen allemaal hun unieke groei hebben doorgemaakt bij SheHe School voor Bewustzijn. Het is inspirerend om te zien hoe de reis naar zelfontdekking en bewustwording verschillende aspecten van hun leven heeft verrijkt.

 

Sommigen hebben nieuwe relaties gevonden, anderen hebben een nieuwe baan gevonden of zijn zelfs een eigen praktijk gestart. Voor anderen heeft de reis hen de moed gegeven om alleen op vakantie te gaan, terwijl weer anderen een dieper gevoel van zelfvertrouwen hebben ontwikkeld en hun intuïtie hebben versterkt. Over het algemeen is iedereen dichterbij zichzelf gekomen, waardoor het maken van keuzes een stuk gemakkelijker is geworden.  

 

Dit is een prachtig voorbeeld van de transformatieve kracht van persoonlijke groei en bewustwording. Het is geweldig om te zien hoe deze vrouwen hun leven op positieve wijze hebben veranderd en hun innerlijke kracht hebben aangesproken. SheHe School voor Bewustzijn speelt duidelijk een belangrijke rol in het faciliteren van deze groei en het helpen van mensen om hun volledige potentieel te realiseren. Verder lezen via onze mooie woorden 

Impressie Level 1 - September 2023 

In september 2023 begon weer een nieuwe reis voor een prachtige groep vrouwen die zichzelf dit bijzondere cadeau gunden: de weg vinden naar SheHe School voor Bewustzijn. Dit opleidingsinstituut biedt een veilige ruimte waar je helemaal jezelf kunt zijn en je spiritueel kunt ontwikkelen. Hier mag je helemaal zijn wie je bent en thuiskomen bij je kern en authentieke zelf.

 

In dit 1ste Level heeft elke deelnemer op haar eigen unieke manier groei doorgemaakt. Sommigen hebben buitengewone transformaties doorgemaakt, zoals het verwelkomen van nieuw leven door zwangerschap, anderen hebben belangrijke stappen gezet in hun carrière door een switch te maken, en weer anderen hebben de ontwikkeling doorgemaakt om hun eigen bedrijf te starten.

Het is inspirerend om te zien hoe iedereen op haar eigen pad naar zelfverwezenlijking stapt en de kracht van SheHe School voor Bewustzijn omarmt om hun dromen waar te maken.

 

Impressie Level 2 - November 2023 

Level 2 is een spiritueel avontuur waarbij de focus ligt op systemisch werk: het loslaten van familieballast, het verdiepen van je spirituele connectie, het opruimen van oude patronen en het bewust verbinden met jezelf en het energieveld om je heen. Dit level biedt de gelegenheid om generaties lang opgebouwde bagage op te schonen en te transformeren.

In dit level worden krachtige tools en technieken aangereikt, waaronder het verkennen van diepe aspecten van jezelf. Het is een fase waarin zelfs familiegeheimen of verborgen stukken van jezelf aan bod kunnen komen. Dit is de ultieme verdieping van wat je hebt ervaren in Level 1 en een kans die je niet wilt missen op je spirituele reis. Het biedt de mogelijkheid tot wedergeboorte en een diepgaande transformatie die je leven opnieuw kan vormgeven.