Mooie Woorden - Reviews ♡

Mooie woorden en reviews zijn inderdaad van onschatbare waarde als je je wilt verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Bij SheHe School voor Bewustzijn bieden we verschillende opleidingen en cursussen aan die stap voor stap de diepte ingaan, zodat je een stevige basis hebt voor je toekomstige groei.

 

We werken met verschillende levels, zodat er altijd voldoende uitdaging en leerervaringen zijn in de wereld van energie. De innerlijke reis is voor iedereen uniek en een persoonlijk proces dat zich op zijn eigen tempo mag ontvouwen. Het is belangrijk om bewust alle prachtige momenten en inzichten onderweg te omarmen.

 

Ben je op zoek naar een spirituele opleiding, training in mediumschap, of wil je je verdiepen in systemisch werk zoals familie-, relatie- en verlangen-opstellingen? Neem dan de tijd om onze mooie woorden te lezen en ontdek wat SheHe School voor Bewustzijn voor jou kan betekenen. We nodigen je uit om deel te nemen aan deze bijzondere reis naar zelfontdekking en groei.

Wij zijn dankbaar - als je een reactie achterlaat 

In verschillende lessen wordt gevraagd om een woord te plaatsen dat symbool staat voor jouw naam of wie je bent. Wil je liever anoniem blijven en je voornaam niet prijsgeven, plaats dan het woord waarmee jij jezelf identificeert, waar je kracht uit put, of je spirituele naam. (P.S. Je e-mailadres wordt niet zichtbaar.)

Reactie plaatsen

Reacties

Demelza Dreise
5 maanden geleden

Positief

Ik ben onwijs dankbaar voor deze mooie ervaring. Ik heb elke keer weer uitgekeken naar de volgende les.

De begeleiding van Simone is heel fijn en de mede cursisten vind ik ook echte poppetjes. Ik voel me vaker niet dan wel op mijn gemak bij “vreemden”, maar had daar nu niet echt last van. In mijn geval is dat een heel goed teken 🥹

Voor mij was het echt een avontuur waarbij we steeds weer werden verrast met wat je eigenlijk allemaal kan als mens :)

Ik merk dat ik door deze cursus duidelijker kan voelen wat ik echt wil. En dat geeft me het zetje in de rug om er nu ook ECHT voor te gaan!

Ik had het niet willen missen :) Denk er zelfs over om level 2 ook te gaan doen. Ik ben er gewoon zo nieuwsgierig naar wat we daarbij allemaal nog gaan leren🤠

Regenboog
5 maanden geleden

Het oude moet eerst worden losgelaten voordat het nieuwe zijn intrede kan doen…

Wow, wat bijzondere reis afgelopen weken mogen volgen…Waar ik kennis heb gemaakt met mijn onbewuste, soms met een lach, maar ook zeker een traan. Nieuwe inzichten en vertrouwen gekregen en wat voelt het goed om met het universum samen te werken. Heel veel geleerd van de lieve medecursisten.. zeker tijdens de les zielsopstelling.

Simone, je bent een powervrouw!! Heel erg bedankt voor fijne boodschappen en inzichten, dit heeft me weer een stukje geholpen om verder te gaan groeien.

Madelief
5 maanden geleden

deze reis en ervaring is mooier geweest dan ik me vooraf had kunnen voorstellen; ik ben nu meer dan 100% overtuigd dat ik kan en mag vertrouwen op mijn eigen intuitie, gedragen mag worden door de energie en verbindingen om me heen. Je bent een bijzondere vrouw Simone en hoe fijn dat ik dit met jou en mede dankzij jou heb mogen ervaren en wat een bijzondere dames waren met mij deze maanden. Een mooie reis naar mezelf, met mezelf, in verbinding met mezelf èn in verbinding met anderen. Een pittige, confronterende maar ook liefdevolle reis die ik iedereen zou willen aanbevelen!

Blondie
6 maanden geleden

Wat een reis.. Nooit gedacht dat ik zo dichtbij mezelf zou kunnen komen. Er is zoveel meer duidelijk geworden, dingen waarnemen waarvan je altijd wel dacht dat het er was maar nooit kon plaatsen. Zo gaaf om deze reis af te hebben mogen leggen en wat een fantastische groep vrouwen bij elkaar. Zo open en eerlijk naar elkaar, emoties op allerlei manieren, heftige persoonlijke dingen, niks was te gek. Ik ben nog niet klaar.. maar dit was een fantastische start. Dank je wel lieve Simone, deze cursus gun ik iedereen!

vuur
6 maanden geleden

Wat een mooie inzichten heb ik mogen ontvangen in de afgelopen 3 maanden. Weer een laagje dieper kunnen voelen, horen, zien, ruiken, proeven en verbinden. Wat kunnen we toch veel waarnemen en wat had het zonde geweest om dit stukje niet te ontdekken. Het is een cadeautje voor mijzelf geweest. Het heeft mij meer vertrouwen gegeven om te durven luisteren naar mijn intuïtie en mij niet over te laten nemen door mijn hoofd. Iedere les is een feestje soms met een lach soms met een traan of beide. Dit voelt als nog maar het begin van mijn ontdekkingstocht. Heel veel dank Simone voor deze leerzame en vooral praktische cursus. Altijd een fantastische opbouw van de les, met verrassende elementen! Saai is het nooit geweest ;)

Talina
9 maanden geleden

Wat een mooie reis was dit! Ook al is hij hier afgelopen, is de reis pas net begonnen. In woorden uitdrukken hoe mijn ervaring was is erg moeilijk, want woorden schieten tekort, het is iets dat je zelf moet ervaren, wat je moet voelen.

Voorbij gaan aan dat wat zichtbaar is, werken met energievelden, in het hier en nu of van de andere wereld. Iets waarvan ik dacht dat ik nooit zou kunnen. Voelen is net als horen, weten, ruiken, proeven of zien, niet moeilijk of zweverig, we zijn het alleen niet meer gewend in deze maatschappij. Echt voelen zonder je hoofd, je ego, of je echo, jouw gevoel te laten beïnvloeden is wat je o.a. gaat leren in de cursus. Waar je word begeleidt door een enorm competente, liefdevolle en getalenteerde vrouw.

Sabine
9 maanden geleden

De impact van de Shehe Bewustzijn School op mijn leven is onbeschrijfelijk! Vanaf het moment dat ik me inschreef, voelde ik dat ik klaar was voor een persoonlijke transformatie. Hoewel ik aanvankelijk angstig was, besloot ik met vastberadenheid aan deze unieke reis te beginnen.

De lessen waren als een betoverende ontdekkingsreis door diverse aspecten van bewustzijn. Simone, onze docent, leidde me met zachtheid en wijsheid, waardoor ik mijn angsten en belemmeringen kon overwinnen. Ik leerde om met een open hart naar mezelf te kijken, mezelf te accepteren en te omarmen.

Wat deze ervaring werkelijk uniek maakte, was de overweldigende energie die ik voelde. Het was niet slechts een fysieke energie; het was eerder een krachtige innerlijke stimulans die me aanspoorde om mijn diepste dromen na te jagen en obstakels te overwinnen. Het was ongelooflijk om te ontdekken hoeveel meer potentieel er in mij verborgen lag dan ik ooit had durven dromen.

Nu, na mijn transformatieve reis bij Shehe Bewustzijn School, ben ik diep dankbaar voor de onschatbare lessen en de inspirerende mensen die mijn pad hebben gekruist. De opgedane kennis en inzichten draag ik met me mee en integreer ik in alle facetten van mijn leven. Ik voel me sterker en evenwichtiger dan ooit tevoren.

Als je verlangt naar persoonlijke groei en een diepere bewustzijnsverruiming, kan ik je alleen maar aanraden om deze sprong te wagen en Shehe Bewustzijn School te ervaren. De transformatie die je zult doormaken is werkelijk onvoorstelbaar. Sta open voor de reis en laat je leiden door de innerlijke wijsheid van je hart. De reis naar zelfbewustzijn is het meest kostbare geschenk dat je jezelf kunt geven.

Bergamot
9 maanden geleden

Ik ben heel nieuwsgierig op welk pad deze cursus mij gaat brengen. De reis naar binnen daar heb ik echt behoefte aan. Leren keuzes maken en mijn gevoel vertrouwen. Ik heb al verschillende consulten bij Simone gedaan en kijk uit naar deze opleiding.. Ik gun mezelf deze reis

Chantal
9 maanden geleden

Ik vind het een mooie reis, een reis naar jezelf. Een reis naar de toekomst en een reis naar eigen ontwikkeling. Het open staan en aangaan, alle informatie die ik van haar, maar ook van de groep, heb gekregen. Alle mooie dingen die op mijn pad liggen, en zeker kunnen komen.
Leuk om deze nieuwe lieve mensen tijdens de cursus te leren kennen. Om hier in een veilige mooie omgeving aan te kunnen werken.
Ik gun iedereen een reis als deze naar zichzelf.
Het aangaan van de energievelden, van jezelf en van elkaar. Het ontdekken van het universum. Alles was er allemaal mogelijk is. Het is geweldig om dit te doen.
Mijn advies; Open je hart en zie wat deze reis jou brengt.
Simone is naast een geweldige gastvrouw ook zo onwijs getalenteerd en open. Heel fijn om met haar te werken en te ontdekken.

zelfliefde
9 maanden geleden

De reis die ik heb gemaakt bij SheHe school voor bewustzijn heeft mij veel meer inzicht gegeven in het universum, in de energie maar vooral in mijzelf. Het heeft mij dichter bij mezelf gebracht en me meer vertrouwen gegeven in mijzelf, in wie ik ben en wat ik voel. Ik ben dankbaar voor alle mooie ervaringen die ik op heb mogen doen, in de stappen die ik heb mogen zetten in mijn innerlijke groei. Een reis om nooit te vergeten!


Mooie berichtjes ♡