Spirituele Verhalen

Welkom bij SheHe Opleidingscentrum, waar jouw spirituele reis centraal staat. Ontdek op deze pagina een schat aan inspirerende verhalen van cursisten uit level 2 en onze eigen ervaringen. Deze verhalen zijn niet alleen fascinerend om te lezen, maar ze zullen je ook inspireren, je ziel raken en diepgaand inzicht bieden in de wereld van Energie. Met een nuchtere benadering streven wij ernaar om jou mee te nemen op een ontdekkingsreis naar alles wat er is en mag zijn. Kom binnen en laat je verrassen door de rijkdom van deze ervaringen.

Van Hoofd naar Hart: van ruis naar helderheid

Mijn spirituele reis is een voortdurende ontdekkingstocht naar liefde en licht. Het is een reis van bewust en onbewust loslaten, opruimen en verbinden, waarbij angst plaatsmaakt voor vertrouwen. De wens om dieper in contact te komen met mijn ziel betekent minder verbonden zijn met geconditioneerde instellingen. Het loslaten van opvoeding, verleden, trauma, gedachten,angsten, echo's en ego versterkt het radio signaal van mijn intuïtie en spirituele vermogens.

Lees meer »

Er was eens een Princes, genaamd Sabine!

Er was eens een Princes, genaamd Sabine! Ze leefde in een prachtig paleis, omringd door prachtige tuinen en fonteinen. Het leek een sprookjesachtige wereld, maar Princes Sabine voelde zich gevangen, niet door de muren van haar kasteel, maar door de angst in haar hart.Sabine had grote dromen en verlangens, maar durfde niet naar haar hart te luisteren. Angst voor het onbekende hield haar gevangen in de veilige, vertrouwde muren van haar paleis. Ze was bang om fouten te maken, bang om te falen en bang om deverwachtingen van anderen niet waar te maken. Op een dag verscheen er bij de poort van het kasteel een mysterieuze vrouw. Ze sprak met een wijze maar indringende stem. "Sabine; zei ze, je bent gevangen in je eigen angst". Om een succesvol leven te leiden, moet je je angsten overwinnen en de weg van je hart volgen.De wijze vrouw bood Sabine de optie om haar te helpen. Ze moest daarvoor een overeenkomst aangaan met 8 uitdagingen, om haar angsten te overwinnen en haar dromen waar te maken. Elke uitdaging zou Sabine sterker maken en haar leiden naar de weg naar haar hart.

Lees meer »

Zekerder van mijn zaak

Ik heb heel lang getwijfeld of ik level 2 moest gaan doen. Level 1 was elke les weer een feestje en ik wou echt geen les missen, maar kon level 2 net zo bijzonder worden?? Ik zat niet meer alleen met de vertrouwde mensen uit level 1 in de groep. Er waren nieuwe mensen bijgekomen en ik merkte dat er nog een ongemak heerste. Als je je ongemakkelijk voelt dan is het ook vrij logisch dat je minder van jezelf laat zien. Ik dacht ik hou me wel op de achtergrond en dan komt het uiteindelijk vast wel goed. Uiteindelijk is het gelukkig ook goed gekomen.

Lees meer »

De groei van de Levensboom

Mijn Persoonlijke Reis door Transformatie en Dankbaarheid. De levensboom, als metafoor voor persoonlijke groei en ontwikkeling, vormt het startpunt van mijn reis door transformatie en dankbaarheid. Net zoals de boom groeit en bloeit deze in elk seizoen op zijn eigen manier, zo heb ik ook mijn eigen groei doorgemaakt, met elke ervaring als voeding voor mijn ziel.

Lees meer »

Spelen met magie!

Na het afronden van level 1 `spiritueel zijn’ waar ik de basis leerde over de verschillende vormen van mediumschap wilde ik zonder twijfel doorstromen naar het volgende level. Waar we na 3 maanden en in totaal 7 lessen helemaal op elkaar waren ingespeeld en ons vertrouwd voelde met elkaar, kwam daar het ongemak.

Lees meer »

Van Onzekerheid naar Licht en Opluchting

Een nieuwe groep, een nieuwe lading energie. Het is een geruststellend gevoel dat mijn level 1 maatje meegaat in het vervolg van deze reis. Er is iets magisch aan het feit dat onze band sterk is, ook al kennen we elkaar eigenlijk niet echt. Bijzonder omte zien hoe je elkaar leert kennen op een heel ander niveau.

Lees meer »

Hoe het allemaal is begonnen

Mijn reis bij level 2 kan ik het beste omschrijven als turbulent, intens, met heel veel tranen, schaamte en verdriet. Maar ook acceptatie, begrip, heling. uit mijn comfortzone stappen, transformatie, lachen en steun van liefdevolle mensen uit degroep.

Lees meer »

10 Tips voor Spirituele Groei

Ontdek de reis van diepgaande transformatie met onze exclusieve spirituele opleidingen! Verlos jezelf van belemmerende gedachten en overtuigingen terwijl je je innerlijke essentie onthult met behulp van de baanbrekende principes van de Cursus Level 1 Spiritueel ZIJN. 

Lees meer »