Level 2 - Spiritueel Zijn ♡ 

blok 2 : opstellingen, systemisch en energetisch werk & mediumschap

Met nog meer Magie ☆ gaan we Level up☆ We gaan letterlijk een laag dieper

blok 2 : opstellingen, systemisch en energetisch werk & mediumschap

Na level 1 heb je soms echt verbinding gehad met jouw ziel, maar het hoofd komt ook nog regelmatig als criticus om de hoek kijken. Dat is logisch er is namelijk een zaadje gepland en je hebt echt stappen gemaakt, maar we zijn zo gewend om alles wat we voelen in twijfel te trekken.  (Zie het zo; als je net iets geleerd hebt dan kun je ook niet direct alles weten of voelen, dat moet groeien.) Je hebt hiervoor alleen maar jezelf, geduld, compassie, jouw hart en ruimte voor nodig.


Jouw wijsheid, kracht & vertrouwen gaan nog meer groeien en stromen als je systeem meer verdieping krijgt. Je mag nog verder spelen, zonder dat iets goed of fout is. 

Wil je hierin verder groeien en doorreizen op jouw bijzondere pad? Dan is level 2 echt een aanrader!

Wat kun je verwachten van deze spirituele cursus? ❀

Level 2 zorgt voor een diepere laag in jouw zielsgeluk ♡ 

Je gaat overduidelijk het verschil voelen tussen het hoofd en jouw hart. 

met verschillende tools, praktische opdrachten en heel veel plezier gaan we een level verder. We gaan letterlijk een laag dieper. Hier ga je weer zoveel plezier van hebben, jouw levenspad krijgt vorm.

Je wordt zekerder in jouw waarnemingen? Je gaat nog meer zakken. Hoe leuk is dat stap voor stap nog meer vertrouwen krijgen in het gene wat jouw zintuigen registeren? 

  • Volg je hart, want dat is het enige wat altijd klopt
  • Wij zijn niet zweverig maar nemen waar wat gevoeld mag worden.
  • Keuzes maken kan ik nu vanuit mijn hart & hoofd (ik mag kiezen)
  • Yes, verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen energie 
Level 2 Spirituele ontwikkeling & bewustzijn
Datum: Start 26 November 2023
Tijd: 10:00 tot 16:00
8 Lesdagen: de cursus duurt 6 maanden
November 2023 Zondag 26 november
December 2023 Zaterdag 9 december, zaterdag 16 december
Januari 2024 Zaterdag 13 Januari, 27 Januari
Februari 2024 Zaterdag 10 februari, Zondag 25 februari
Maart 2024 Zaterdag 16 Maart
Locatie: H kamerlingh Onnesweg 11A, 2408 AX, Alphen aan den Rijn
Investering: € 1.800,- Magische euro's (dit betekend 225,- per dag) inclusief materialen, lunch, koffie en thee
Termijnen: Het is mogelijk om het lesgeld in termijnen te betalen ( max. 3 termijnen)
Inschrijfgeld: Kies je voor gespreid betalen? Dan dient het inschrijfgeld a 400,- euro voor aanvang te worden voldaan.
Termijnen Kies je voor termijnbetaling dan zal er een kleine bijdrage voor administratie kosten worden berekend.

Voorproefje van de lesinhoud (✿◠‿◠) 

Een kleine introductie van de les onderwerpen die je kunt verwachten tijden de cursus. Dit is slechts een korte overschrijving en dekt niet de impact van het proces en de oefeningen. Vaak willen onze hoofdjes (tijdens cursus ook wel onze Echo & Echo's genoemd) wat meer houvast. Ps. humor is belangrijk bij deze cursus! 

Les gebieden: verdeeld in 8 lessen 

shehe school voorbewustzijn

Dankbaarheid & Spirituele verhalen worden gebundeld

Les 1: Bewuste Verbinding 

Bewuste verbinding is verbinding die je bewust maakt met een grote leegte, in deze leegte "Het Veld genoemd" bevindt zich alle informatie in de vorm van onwaarneembare Nano deeltjes. Het is een zuivere bron waar alles ontstaat. We kunnen vanuit onze wezenlijke zelf (kern) contact maken met dit Veld. (doordat je in level 1 hebt geleerd om contact te maken met verschillende  verbindingen is bewuste verbinding een stap verder in jouw proces. Spirituele verhalen dagboek

Les 2: Systemisch werk & opstellen met poppetjes

Opstellingen en het systeem van herkomst. Het opschonen van je systeem met verschillende methodes, opstellingen: Familie, verlangen, situatie, hoofd & hart

Les 3: Mediumschap 

Psychic Reading en Mediamiek mediumschap. Wat is er in verschillende levensjaren voelbaar en wat hebben onze dierbare ons te vertellen, De Boodschap aan jou! Het verschil leren voelen. 

 

shehe school voorbewustzijn

Les 4: Wedergeboorte & Generatie patronen

De eerste levensjaren zijn de blauwdruk van jouw leven, jouw basis, eerste fase en eerste beleving van energie. Rebirthday - wedergeboorte. We gaan energetisch de boel opschonen. je voelt je hierna letterlijk herboren. 

Je Les 5: Generatie Opstellingen 

Welke Generaties hebben invloed op mijn leven in het hier en nu. Wat heb ik onbewust overgenomen waar ik geen weet van heb, maar wel drukkend kan voelen.  

Les 6: Mijn beste ouder zijn, verleden & toekomst 
In deze les mag je jezelf helen van ouderlijke ballast en kun je elementen toevoegen die je hebt  gemist. Hierdoor voel je jezelf vrijer en kun zelf de verantwoordelijkheid nemen voor je gevoelens. je voelt je bevrijdt. Lemniscaat - waar sta je nu en waar wil je naar toe? 

shehe school voorbewustzijn

Les 7: Verlangens Opstellingen 

Het aankijken en doorvoelen van jouw diepste wens, het Insluiten van het verleden en aankijken waar je onbewust nog mee verbonden bent waardoor je verlangen niet helemaal tot bloei kan komen. De kracht van woorden en de trilling van het verlangen. Wat houdt jou nog klein?

Les 8: Certificaat Uitreiking, Een Ode aan jezelf & Eind opdracht 

Tijdens deze les arriveer je op jouw 2e bestemming, met een mooie rugzak vol positieve herinneringen. Jouw dankbaarheid Journey heeft fundering en groeit nog door in al jouw verlangens. In level 2 heb je minder woorden nodig en sta in sta je stevig in je gevoel. (E.D.I.T). Uiteindelijk is er maar 1 iemand waar jij trouw aan mag zijn: via klanken, jouw ademhaling, geur, opstellingen, rituelen en een Keltische ceremonie vindt er een mooie verzegeling plaats. Jij mag er zijn, vol vertrouwen en uniek zoal je bent! De Spirituele basis is gelegd ongeacht of je verder gaat in dit werkveld. Level 2 is echt een verdieping voor jou zielsgeluk ♡ 

Vragen nr. 2 Spiritueel Zijn ♡ 

Voor wie is deze cursus?

Voor iedereen vanaf 18 jaar die zich spiritueel wilt ontwikkelen, de reis naar binnen wil maken. De kennis en inzichten die je opdoet kan je niet alleen inzetten om je gezin of anderen beter te begrijpen, maar zijn ook zeer waardevol voor jezelf. 

 

Wat levert deze spirituele cursus mij op? 

Wat levert het je op? Jouw reis naar binnen, zodat je vrijer kunt leven, de ander beter kunt begrijpen & helpen. Een betere connectie met jezelf. Transformatie, lichter en bewuster leven.

 

Kan ik ook meedoen als ik nog niet eerder spiritueel bezig ben geweest?

Jazeker, juist is het een enorm cadeau als je mag ontdekken wat er naast dat stemmetje in je hoofd nog meer is. Door de jaren heen zijn we dit vergeten en afgeleerd. terwijl het leren voelen en daarop mogen vertrouwen eigenlijk ons eerste natuur is. Vanaf tijd van conceptie en in de baarmoeder nemen we als energie waar. Als je jezelf openstelt gebeuren er magische dingen. 

 

Wie zou je deze cursus aanraden?

Iedereen, jong, oud, spiritueel, niet spiritueel; iedereen die meer over zichzelf te weten wil komen. waarom doe ik de dingen wie ik doe en wat raakt mij. wat doet energie met mij en hoe bewust ben ik van mijn handelen, denken en voelen.

 

Is deze cursus zweverig?

Niet absoluut niet! We gaan niet kant klossen, of uren mediteren met een glazenbol. Alles bestaat uit energie en er meer is dan wij kunnen waarnemen en daar is niks zweverigs aan. Vanuit pure intelligentie gaan wij het veld verkennen. Ik zou het eerder bijzonder noemen. 

 

Wat wordt er van mij verwacht in deze cursus? 

Dat je op tijd aanwezig bent, een goed humeur meeneemt, de ander in zijn waarde laat, dat je je openstelt voor jezelf en de ander. Actief meedoet aan de lessen en thuis opdrachten. Dat je het huiswerk op tijd inlevert. Het oordeel over jezelf of de ander mag je gewoon thuis laten, wees maar lekker wie je in de essentie bent. 

 

Kan ik al direct aan de slag als therapeut, medium, of met tarot?

Dit is afhankelijk van jouw spirituele pad en wat je al doorlopen hebt, gedaan hebt. Mijn ervaring leert dat je echt wel een goede fundering nodig hebt om in dit werkveld zelf werkzaam te gaan zijn. Het is een continue proces. Als je blanco bent heb je vaak wel meer nodig. Je hoe meer je ook je eigen straatje (verleden) het opgeschoond hoe vrijer je bent en hoe meer je kan waarnemen.

* De kennis en inzichten die je opdoet kan je niet alleen inzetten om een ander te helpen, maar zijn voor jezelf ook zeer waardevol.

♡ Geef jezelf meer zelfliefde & schrijf je in! 

 
 

Shehe School voor Bewustzijn ☾  

Locatie: H. Kamerlingh Onnesweg 11A, 2408BS Alphen aan den Rijn 

(gratis parkeren)