Level 2 - Spiritueel Zijn ♡ Verbinden met je Roots

Level 2 van deze spirituele cursus biedt een unieke kans om dieper te verbinden met je oorsprong door middel van opstellingen, systeemwerk en het ontwikkelen van mediumschap. Je zult ontdekken hoe deze benaderingen je kunnen helpen om je roots te verkennen en een diepere verbinding te leggen met jezelf, je afkomst en het grotere universum.

Tijdens de cursus leer je hoe je opstellingen kunt gebruiken om inzicht te krijgen in je familiegeschiedenis en de dynamiek binnen jouw systeem. Dit helpt je om eventuele blokkades te identificeren en los te laten, waardoor je meer in harmonie kunt komen met jezelf en je omgeving.

Ontdek wat onze spirituele cursus voor jou kan betekenen! Duik dieper in jouw zielsvervulling en voel duidelijk het verschil tussen het denken en voelen vanuit je hart.

shehe school voorbewustzijn

Een diepere laag in jouw zielsgeluk ♡ 

Volg je hart, want dat is altijd de juiste weg. We zijn hier niet zweverig; we staan open voor alles wat gevoeld wil worden. Je leert beslissingen te nemen vanuit je hart én je hoofd. Ja, neem verantwoordelijkheid voor je eigen energie!

Ontdek de diepten van jezelf en je familiegeschiedenis met onze fascinerende cursus in systemisch werk en opstellingen. In een ondersteunende en gestructureerde omgeving nodigen we je uit om zonder vooropleiding deel te nemen aan deze boeiende reis.

Je zult versteld staan van hoe zekerder je wordt in je gevoel en hoe dieper je zakt in je lichaam, terwijl je de familiedynamiek en de invloed van generaties verkent. Soms komen er zelfs familiegeheimen naar voren, waardoor puzzelstukjes op hun plek vallen en je inzicht in jezelf en je relaties verdiept.

 

shehe school voorbewustzijn

Of je nu een ervaren spiritueel beoefenaar bent of gewoon nieuwsgierig bent naar wat systemisch werk en opstellingen voor jou kunnen betekenen als mens, therapeut of hulpverlener, deze cursus biedt een unieke kans die je niet mag missen.

Onze ervaren cursusleider neemt je praktisch mee naar de wereld van energie, waar alles uiteindelijk uit bestaat. Zo kun je leren voelen en registreren met al je zintuigen, waardoor je een dieper begrip ontwikkelt van de subtiele krachten die ons leven beïnvloeden.

Sluit je aan bij onze kleine groep en laat je leiden naar nieuwe niveaus van bewustzijn en zelfontdekking. Ontdek hoe deze eeuwenoude technieken je kunnen helpen groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Grijp deze kans en laat je verrassen door de transformerende kracht van systemisch werk en opstellingen.

shehe school voorbewustzijn

Wil je ook zekerder worden in je gevoel en intuïtie?

Wil jij ook zekerder worden in je gevoel en intuïtie? Dan is onze cursus in systemisch werk en opstellingen precies wat je zoekt. Daarnaast ontwikkel je vaardigheden in systeemwerk, waarbij je verborgen patronen en energieën leert herkennen en transformeren. Dit helpt je om oude patronen los te laten en gezondere gewoonten te omarmen die bij jou passen.

Daarnaast ontdek je ook de fascinerende wereld van het  mediumschap, waarbij je leert hoe je boodschappen kunt ontvangen en doorgeven vanuit andere dimensies. Dit opent de deur naar een dieper begrip van de opstellingen en het biedt je de mogelijkheid om dieper te transformeren. 

Tijdens deze cursus wordt zekerder in jouw gevoel, Je gaat nog meer zakken in lijf. De familie dynamiek en de invloed van generatie wordt zichtbaar, soms komen er zelfs familie geheimen naar voren, waardoor dingen op zijn plek vallen. Je kunt met recht zeggen dat het een transformerende reis is naar je roots, waarbij je de kracht van opstellingen, systeemwerk en mediumschap zult ervaren om een diepere verbinding te leggen met jezelf en de wereld om je heen.

 

shehe school voorbewustzijn

Voor deze cursus heb je geen vooropleiding nodig, wel is het soms prettiger als je level 1 gedaan hebt zodat je op het mediumschap stuk en tijdens opstellingen nog beter kan voelen en registeren met je zintuigen.

 

Maar dit is niet perse noodzakelijk, mocht je al eerder een spirituele opleiding hebben gedaan, of benieuwd zijn, naar wat systemisch werk en opstellingen voor jou kan doen als mens, therapeut of hulpverlener, dan ben je van harte welkom.

Ik nodig je uit om deze kans niet te laten liggen, we gaan namelijk in een kleine groep praktisch aan de slag, het is echt een feestje.

 

Wil je weten hoe onze cursisten dit hebben ervaren?
lees gerust voor meer inzicht de pagina mooie woorden en de spirituele verhalen of neem een kijkje in ons impressie album van level 1 en level 2

 

Kortom, level 2 van onze cursus biedt een transformerende reis naar je roots, waarbij je de kracht van opstellingen, systeemwerk en mediumschap zult ervaren om een diepere verbinding te leggen met jezelf en de wereld om je heen.

 

Level 2 Spiritueel Zijn- persoonlijke ontwikkeling & opstellingen
Datum: Start 14 September 2024
Tijd: 10:00 tot 16:00
6 maanden: de cursus duurt 6 maanden, waarvan 8 lesdagen
September 2024 Zaterdag 14 september en zondag 22 september
Oktober 2024 Zaterdag 5 oktober
November 2024 Zaterdag 9 november en zondag 24 november
December 2024 Zaterdag 14 december
Januari 2025 Zaterdag 11 januari, zondag 26 januari 2025
Locatie: H kamerlingh Onnesweg 11A, 2408 AX, Alphen aan den Rijn
Investering: € 1.895,- Magische euro's inclusief materialen, lunch, koffie en thee
Termijnen: Het is mogelijk om het lesgeld in termijnen te betalen ( max. 3 termijnen)
Inschrijfgeld: Kies je voor gespreid betalen? Dan dient het inschrijfgeld a 400,- euro voor aanvang te worden voldaan.
Termijnen Kies je voor termijnbetaling dan zal er een kleine bijdrage voor administratie kosten worden berekend.

Voorproefje van de lesinhoud (✿◠‿◠) 

6 maanden lang, verdeeld in 8 lessen met verschillende informatie & inzichten. Elke les begint met een moment van dankbaarheid, waarbij we ons bewust verbinden met de energie van dankbaarheid. Van daaruit starten we onze spirituele reis, geleid door inzichten en wijsheid. Stap voor stap geven we vorm aan deze reis, met praktische uitvoeringen die ons helpen om diep in onze ware verbinding te stappen. 

shehe school voorbewustzijn

Les 1: Bewuste Verbinding

In deze les verkennen we bewuste verbinding, een diepgaande connectie met "Het Veld", een bron van onwaarneembare nano-deeltjes waar alle informatie huist. Leer contact te maken met dit Veld vanuit je kern, een stap verder na het leren van verschillende verbindingen in level 1. 

 

Les 2: Systemisch Werk & Opstellingen met Poppetjes

Ontdek de kracht van opstellingen en systemisch werk, waarbij we het systeem van herkomst verkennen. Leer je systeem op te schonen met diverse methoden, zoals opstellingen voor familie, verlangens, situaties, en het vinden van balans tussen hoofd en hart.

 

Les 3: Mediumschap

Verdiep je in psychic reading en mediamiek mediumschap. Ontdek wat voelbaar is in verschillende levensjaren en luister naar de boodschappen van onze dierbaren. Leer het verschil te voelen en ontwikkel je intuïtie om betekenisvolle boodschappen te ontvangen en door te geven.

 

 

shehe school voorbewustzijn

Les 4: Wedergeboorte & Generatiepatronen

In deze les duiken we diep in de eerste levensjaren, die dienen als de blauwdruk van ons leven. We verkennen de basis, de eerste fase en de eerste ervaringen met energie. Bereid je voor op een energetische schoonmaak, een "Rebirthday" - een wedergeboorte waarbij we de energetische ballast van het verleden loslaten. Na deze transformatieve ervaring zul je je letterlijk herboren voelen.

Les 5: Generatie Opstellingen

Ontdek welke generaties invloed hebben op jouw leven in het hier en nu. We onderzoeken wat je onbewust hebt overgenomen en wat mogelijk drukkend aanvoelt, zonder dat je je er volledig bewust van bent. Laat deze inzichten je helpen om dieper te graven en oude patronen te doorbreken.

 

Les 6: Mijn Beste Ouder Zijn, Verleden & Toekomst

In deze les krijg je de kans om jezelf te helen van ouderlijke ballast en om elementen toe te voegen die je hebt gemist. Hierdoor zul je jezelf vrijer voelen en in staat zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gevoelens. Ervaar een gevoel van bevrijding terwijl je de Lemniscaat verkent - waar je nu staat en waar je naartoe wilt in je leven.

shehe school voorbewustzijn

Les 7: Verlangens Opstellingen

In deze les gaan we diep in op jouw diepste verlangens. We kijken naar wat je werkelijk wilt en naar wat je onbewust nog tegenhoudt. Door het insluiten van het verleden en het onderzoeken van onbewuste verbindingen die je verlangens in de weg staan, kunnen we de kracht van je wensen ontdekken. We verkennen de impact van woorden en de trilling van verlangens, en onderzoeken wat jou nog klein houdt.

 

Les 8: Certificaat Uitreiking, Een Ode aan jezelf & Eindopdracht

Tijdens deze laatste les bereik je jouw tweede bestemming, met een rugzak vol positieve herinneringen. Jouw dankbaarheidsreis heeft een stevige basis gekregen en zal blijven groeien in al je verlangens. In level 2 zul je merken dat je minder woorden nodig hebt en steviger staat in je gevoel (E.D.I.T). We sluiten af met een mooie ceremonie, waarbij je trouw mag zijn aan jezelf.

Dit is een moment van verzegeling, waarbij je vol vertrouwen en uniek als je bent kunt stralen. Ongeacht of je verder gaat in dit werkveld, is de spirituele basis gelegd.

Vragen nr. 2 Spiritueel Zijn ♡ 

Voor wie is deze cursus?

Voor iedereen vanaf 18 jaar die zich spiritueel wilt ontwikkelen, de reis naar binnen wil maken. De kennis en inzichten die je opdoet kan je niet alleen inzetten om je gezin of anderen beter te begrijpen, maar zijn ook zeer waardevol voor jezelf. 

 

Wat levert deze spirituele cursus mij op? 

Wat levert het je op? Jouw reis naar binnen, zodat je vrijer kunt leven, de ander beter kunt begrijpen & helpen. Een betere connectie met jezelf. Transformatie, lichter en bewuster leven.

 

Kan ik ook meedoen als ik nog niet eerder spiritueel bezig ben geweest?

Jazeker, juist is het een enorm cadeau als je mag ontdekken wat er naast dat stemmetje in je hoofd nog meer is. Door de jaren heen zijn we dit vergeten en afgeleerd. terwijl het leren voelen en daarop mogen vertrouwen eigenlijk ons eerste natuur is. Vanaf tijd van conceptie en in de baarmoeder nemen we als energie waar. Als je jezelf openstelt gebeuren er magische dingen. 

 

Wie zou je deze cursus aanraden?

Iedereen, jong, oud, spiritueel, niet spiritueel; iedereen die meer over zichzelf te weten wil komen. waarom doe ik de dingen wie ik doe en wat raakt mij. wat doet energie met mij en hoe bewust ben ik van mijn handelen, denken en voelen.

 

Is deze cursus zweverig?

Niet absoluut niet! We gaan niet kant klossen, of uren mediteren met een glazenbol. Alles bestaat uit energie en er meer is dan wij kunnen waarnemen en daar is niks zweverigs aan. Vanuit pure intelligentie gaan wij het veld verkennen. Ik zou het eerder bijzonder noemen. 

 

Wat wordt er van mij verwacht in deze cursus? 

Dat je op tijd aanwezig bent, een goed humeur meeneemt, de ander in zijn waarde laat, dat je je openstelt voor jezelf en de ander. Actief meedoet aan de lessen en thuis opdrachten. Dat je het huiswerk op tijd inlevert. Het oordeel over jezelf of de ander mag je gewoon thuis laten, wees maar lekker wie je in de essentie bent. 

 

Kan ik al direct aan de slag als therapeut, medium, of met tarot?

Dit is afhankelijk van jouw spirituele pad en wat je al doorlopen hebt, gedaan hebt. Mijn ervaring leert dat je echt wel een goede fundering nodig hebt om in dit werkveld zelf werkzaam te gaan zijn. Het is een continue proces. Als je blanco bent heb je vaak wel meer nodig. Je hoe meer je ook je eigen straatje (verleden) het opgeschoond hoe vrijer je bent en hoe meer je kan waarnemen.

* De kennis en inzichten die je opdoet kan je niet alleen inzetten om een ander te helpen, maar zijn voor jezelf ook zeer waardevol.

♡ Geef jezelf meer zelfliefde & schrijf je in! 

 
 

Shehe School voor Bewustzijn ☾  

Locatie: H. Kamerlingh Onnesweg 11A, 2408BS Alphen aan den Rijn 

(gratis parkeren)