Level 1 - Spiritueel Zijn ♡ 

blok 1 : Mediumschap & Energievelden

Deze (zelf) ontwikkelingsreis ☼ is een waardevol cadeau, dat je jezelf gewoon mag gunnen!

shehe school voorbewustzijn

Echt elk mens kan voelen & heeft het mediumschap (voelen) in zich! 

In deze cursus ga je de reis naar binnen maken, stap voor stap ga je voelen en waarnemen wat er is, zodat je gemakkelijker vanuit je hart kunt leven en mag vertrouwen op je gevoel. Hierdoor kom je gemakkelijker bij je authentieke zelf en in je kracht. Hierdoor kun je echt keuzes maken die goed voelen. 

Blok 1: Mediumschap & Energievelden ontdekken 

In dit level  gaan we waarnemen wat er allemaal in jou verstopt zit en welke energievelden er zijn. Daarnaast worden je zintuigen geactiveerd en je chakra's open gezet zodat jij mag voelen in deze wereld en in andere werelden (energievelden). Door contact te maken met jouw (zelf) liefde kan de energie jou bereiken. We gaan stap voor stap leren zodat je spelende wijs naar jouw ziel leert luisteren. Want als je eigen ziel kan verstaan, kun je ook de ziel van de ander voelen en dus ook van de andere werelden (energievelden).

Wat kun je verwachten van deze spirituele cursus? ❀

Je gaat overduidelijk stap voor stap het verschil leren kennen tussen wanneer je hoofd spreekt en wanneer de ziel aan het woord is. 

* Het is een praktische cursus waarbij we het veld gaan ontdekken, jouw spirituele wereld en die van de ander.
* Daarnaast krijg je inzicht opdrachten om nog meer in verbinding te komen met jouw innerlijke zelf. 
* Deze cursus is voor iedereen, de meeste mensen hebben er ook erg veel profijt van in het dagelijks leven. Voorbeelden hiervan zijn: ze komen dichter bij hun gevoel, kunnen gemakkelijker keuzes maken en voelen hun energie weer stromen. 
* Wil je jezelf (nog) beter leren kennen?
* Jouw eigen ziel (spiritualiteit), de ziel van de ander (psychic) en van de andere spirits (mediamiek) op een ontspannen wijze ontdekken? 
* Iedereen mag op zijn eigen niveau en tempo in beweging komen, zonder oordeel en verwachting, maar wel met veel plezier. 

Level 1 Spirituele ontwikkeling & bewustzijn
Datum: Mei 2024 tot Juli 2024
Tijd: 10:00 tot 16:00
7 Lesdagen: de cursus duurt 3 maanden
Mei: zaterdag 11, 25 mei
Juni: zaterdag 1 juni, 22juni en zondag 30 juni
Juli: zondag 7 juli, zaterdag 13 Juli
Locatie: H kamerlingh Onnesweg 11A, 2408 AX, Alphen aan den Rijn
Investering: € 1.600,- Magische euro's (dit betekend 229,- per dag) inclusief materialen, lunch, koffie en thee
Termijnen: Het is mogelijk om het lesgeld in termijnen te betalen ( inschrijfgeld en daarna max. 3 termijnen)
Inschrijfgeld Kies je voor termijnbetalingen? Dan dient het inschrijfgeld a 300,- euro voor de cursus te worden voldaan.
Termijnen: Kies je voor termijnbetaling dan zal er een kleine bijdrage voor administratie kosten worden berekend.

Voorproefje van de lesinhoud (✿◠‿◠) 

Een kleine introductie van de les onderwerpen die je kunt verwachten tijden de cursus. Dit is slechts een korte overschrijving en dekt niet de impact van het proces en de oefeningen. Vaak willen onze hoofdjes (tijdens de cursus ook wel onze Echo & Echo's genoemd) wat meer houvast. Ps. humor is belangrijk bij deze cursus!

Les gebieden: verdeeld in 7 lessen

Les 1: Verbinding 

Met elkaar mag je leren luisteren naar je eigen hart, lichaam en de aangeleerde stem. Wat is verbinding? Is het belangrijk hoe iemand heet, of wat iemand doet? Hoe voel je deze verbinding?  Deze les staat in het teken van verbinden met jezelf, de ander, de ruimte en het energievelden. 

Alles is energie en dat gaan we in deze les ervaren. Het quantumveld is pure intelligentie, hoe bijzonder is het om hier bewust van te mogen zijn. 

Les 2: Wat is mediumschap?

Het verschil tussen spiritualiteit & mediumschap. Wat is er allemaal? Het leren voelen & waarnemen.  

Les 3: Aarden, Chakra's & Spirituele Geometrie

Als al je chakra’s goed staan ben je meer geaard en kun je je meer overgeven aan de energie vanuit het mediumschap, maar ook ben je meer in verbinding met jezelf. 

Les 4: Levensvragen & zintuigen 

Op verschillende manieren met oefeningen en technieken gaan we aan de slag met jouw levensvragen. Je zintuigen worden geactiveerd zodat je beter kunt waarnemen wat er al is en hoe het universum zich voor jou mag gaan ontvouwen. 

Les 5: The power off love - Psychometrie - Mediamiek

Vanuit liefde contact maken met alles, voorwerpen, foto's, je innerlijk kind, jouw verlangen. Maar ook jouw obstakels. Wat doet geluid, geur en programmaties met jou? 

Les 6: Opstellingen & zintuigen 

Vanuit een hoog energieveld gaan we verschillende vraagstukken in de ruimte opstellen. Na het activeren van al je zintuigen: helder voelen, zien, horen, ruiken en proeven, gecombineerd met alles wat je geleerd hebt in de vorige lessen kun je nog specifieker het energieveld uitvragen in een opstelling. Door een situatie aan te kijken en de lading van de situatie af te halen mag alles weer stromen. Bijzondere informatie en inzichten krijgen ruimte om zich opnieuw te verhouden.

Les 7: Certificaat Uitreiking, Mini Reading, Tibetaanse wijsheid & Eindopdracht

Tijdens deze les arriveer je op jouw 1ste bestemming, hierdoor valt alles op zijn plek. Wat je geleerd hebt ga je opnieuw gebruiken. Jouw proces en omschrijvingen krijgen vorm en bedding. De Tibetaanse wijsheid zorgt "zoals leerlingen zeggen" voor houvast, structuur en vooral voor een intern gesprek met jouw eigen ziel. 

Vragen nr. 1 Spiritueel Zijn ♡ 

Voor wie is deze cursus?

Voor iedereen vanaf 18 jaar die zich spiritueel wil ontwikkelen, de reis naar binnen wilt maken. De kennis en inzichten die je opdoet kan je niet alleen inzetten om je gezin of anderen beter te begrijpen, maar zijn ook zeer waardevol voor jezelf. 

 

Wat levert deze spirituele cursus mij op? 

Wat levert het je op? Jouw reis naar binnen, zodat je vrijer kunt leven, de ander beter kunt begrijpen & helpen. Een betere connectie met jezelf. Transformatie, lichter en bewuster leven. Leren voelen en vertrouwen op je eigen intuïtie. 

 

Kan ik ook meedoen als ik nog niet eerder spiritueel bezig ben geweest?

Jazeker, juist is het een enorm cadeau als je mag ontdekken wat er naast dat stemmetje in je hoofd nog meer is. Door de jaren heen zijn we dit vergeten en afgeleerd, terwijl het leren voelen en daarop mogen vertrouwen eigenlijk ons eerste natuur is. Vanaf tijd van conceptie en in de baarmoeder nemen we al energie waar. Je zult zien, als je jezelf openstelt gebeuren er magische dingen. 

 

Wie zou je deze cursus aanraden?

Iedereen, jong, oud, spiritueel, niet spiritueel; iedereen die meer over zichzelf te weten wil komen. waarom doe ik de dingen die ik doe en wat raakt mij. Wat doet energie met mij en hoe bewust ben ik van mijn handelen, denken en voelen.

 

Is deze cursus zweverig?

Niet absoluut niet! We gaan niet kantklossen, of uren mediteren met een glazenbol. Alles bestaat uit energie en er meer is dan wij kunnen waarnemen, daar is niks zweverigs aan. Vanuit pure intelligentie gaan wij het veld verkennen. Ik zou het eerder bijzonder noemen. 

 

Wat wordt er van mij verwacht in deze cursus? 

Dat je op tijd aanwezig bent, een goed humeur meeneemt, de ander in zijn waarde laat, dat je je openstelt voor jezelf en de ander. Actief meedoet aan de lessen en thuis opdrachten. Dat je het huiswerk op tijd inlevert. Het oordeel over jezelf of de ander mag je gewoon thuis laten, wees maar lekker wie je in de essentie bent. 

 

Kan ik al direct aan de slag als therapeut, medium, of met tarot?

Dit is afhankelijk van jouw spirituele pad en wat je al doorlopen hebt, gedaan hebt. Mijn ervaring leert dat je echt wel een goede fundering nodig hebt om in dit werkveld zelf werkzaam te gaan zijn. Het is een continue proces. Als je blanco bent heb je vaak wel meer nodig. Je hoe meer je ook je eigen straatje (verleden) het opgeschoond hoe vrijer je bent en hoe meer je kan waarnemen. 

 

Waarom is de spirituele cursus 3 maanden en level 2 spiritueel zijn 6 maanden?

Het is belangrijk als je iets nieuws leert (net als fietsen) dat je het regelmatig doet. Je gewoontes en het eigenwijze hoofd krijgen te veel ruimte als er te lang tijd tussen de lessen zit. Het is een intensief proces, wat nog doorwerkt na de cursus. Maar na 3 maanden is het zaadje geplant en is er echt al een mooie bloem. In Level 2 Spiritueel Zijn zit er meer ruimte tussen de lessen omdat er al een basis in gelegd en je kan terug vallen op alle handvaten uit level 1. Je zult merken dat je in level 2 ook meer tijd nodig hebt om de verdieping eigen te maken en dat is juist de bedoeling want dan staat er een solide basis. 

♡ Geef jezelf meer zelfliefde & schrijf je in! 

 
 

Shehe School voor Bewustzijn ☾  

Locatie: H. Kamerlingh Onnesweg 11A, 2408BS Alphen aan den Rijn 

(gratis parkeren)