Level 1 - Spiritueel Zijn ♡ ultieme transformatie 

Verdiep je Spirituele Reis met Level 1: Ontdek je Ware Zelf en Activeer je Innerlijke Kracht. Voel je welkom, deze reis gaat namelijk over jou! Hier krijg je de kans om jezelf echt te leren kennen en je innerlijke kracht te activeren. Stap voor stap zul je ontdekken wie je werkelijk bent en hoe jouw persoonlijke en spirituele pad richting krijgt, laat het maar ontstaan en ontvouwen, je wordt tijd!

shehe school voorbewustzijn

Tijdens dit level staan we stil bij de essentie van jouw zijn en moedigen we je aan om in contact te komen met je authentieke zelf en je intuïtieve vermogens. Je zult leren hoe je helder kunt horen, zien, weten, ruiken en proeven, waardoor al je zintuigen worden geactiveerd en je bewuster wordt van je eigen kracht.

 

Onze unieke aanpak biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je fouten mag maken, ruimte mag innemen en je kwetsbaarheid mag tonen. Het is een plek waar je je thuis kunt voelen en waar je de vrijheid krijgt om te groeien op een manier die voor jou natuurlijk aanvoelt. Mis deze kans niet om je spirituele pad te verkennen en jezelf te laten stralen in jouw unieke kracht. Schrijf je nu in voor Level 1 en begin aan een reis vol zelfontdekking en empowerment.

 

Wat kun je verwachten van deze spirituele cursus? ❀

Deze cursus biedt een unieke kans om de innerlijke reis te maken en de rijkdom van je eigen gevoelswereld te ontdekken. Ongeacht je achtergrond of ervaring, geloven we dat iedereen het vermogen heeft om te voelen en het mediumschap in zich draagt.

 

Tijdens deze cursus begeleiden we je stap voor stap op deze ontdekkingsreis, waarbij je leert om bewust te voelen en waar te nemen wat er in jou leeft. Door dit proces kun je gemakkelijker in verbinding komen met je hart en leren vertrouwen op je intuïtie. Dit leidt tot een diepere verbinding met je authentieke zelf en het ervaren van je innerlijke kracht, waardoor je in staat bent om keuzes te maken die in lijn zijn met je diepste verlangens en waarden.

 

In Blok 1, staat het ontdekken van mediumschap en energievelden centraal. We gaan samen op verkenning om te onderzoeken wat er verborgen ligt in jouw innerlijke wereld en om je bewust te maken van de verschillende energievelden om je heen. Door het activeren van je zintuigen en het openen van je chakra's, creëren we een ruimte waarin je mag voelen en waarnemen, zowel in deze wereld als in andere dimensies van energie. Door contact te maken met jouw zelfliefde, wordt de energie vrijgemaakt en kun je stap voor stap leren luisteren naar de stem van je ziel. Want wanneer je je eigen ziel kunt begrijpen, ben je ook in staat om de ziel van anderen te voelen, evenals de energievelden van andere werelden.

shehe school voorbewustzijn

❀ Tijdens deze cursus ontdek je stap voor stap het verschil tussen het spreken vanuit je hoofd en het luisteren naar de stem van je ziel.

❀ Praktische verkenning van het veld van jouw spirituele wereld en die van anderen.
❀ Inzicht gevende opdrachten om dieper in verbinding te komen met je innerlijke zelf.
❀ Geschikt voor iedereen, met tal van voordelen voor het dagelijks leven, zoals het verhogen van het bewustzijn van je gevoelens, het vergemakkelijken van besluitvorming en het herstellen van je levensenergie.
❀ Verken je eigen ziel, die van anderen en van andere spirits op een ontspannen manier.

❀ Je gaat meer voelen en je richting in het leven wordt duidelijker

❀ Je valkuilen worden blootgelegd en kunnen healen

❀ Je krijgt opmerkelijke mooie feedback van de groep (spiegelen)

❀ Iedere deelnemer wordt aangemoedigd om op zijn of haar eigen niveau en tempo deel te nemen, zonder oordeel of verwachting, maar met een open houding en veel plezier.

Level 1 Spirituele ontwikkeling & bewustzijn
Datum: Mei 2024 tot Juli 2024
Tijd: 10:00 tot 16:00
7 Lesdagen: de cursus duurt 3 maanden
Mei: zaterdag 11, 25 mei
Juni: zaterdag 1 juni, 22juni en zondag 30 juni
Juli: zondag 7 juli, zaterdag 13 Juli
Locatie: H kamerlingh Onnesweg 11A, 2408 AX, Alphen aan den Rijn
Investering: € 1.600,- Magische euro's - inclusief materialen, lunch, koffie en thee
Termijnen: Het is mogelijk om het lesgeld in termijnen te betalen (max. 3 termijnen)
Inschrijfgeld Kies je voor termijnbetalingen? Dan dient het inschrijfgeld a 300,- euro voor de cursus te worden voldaan.
Termijnen: Kies je voor termijnbetaling dan zal er een kleine bijdrage voor administratie kosten worden berekend.

Voorproefje van de lesinhoud (✿◠‿◠) 

Welkom bij een kleine introductie van de les onderwerpen die je kunt verwachten tijdens onze cursus. Let op, dit is slechts een voorproefje en dekt niet de volledige impact van het proces en de oefeningen.

❀ Ontmoeting met je Echo's: We beginnen met het verkennen van onze 'Echo's', oftewel, onze eigen gedachten die soms als een echo in ons hoofd rondzingen. Maar wees gerust, we zullen ze met humor en compassie begroeten.

❀ Voelen versus Denken: Ontdek het verschil tussen je hoofd en je hart. We aan de slag om te leren hoe we meer vanuit ons gevoel kunnen leven.

❀ Verbinding met je Innerlijke Zelf: Een diepe duik in de betekenis van innerlijke verbinding, ondersteund door oefeningen die je helpen om jezelf beter te begrijpen en te omarmen.

❀ De Kracht van Lachen: Laten we niet vergeten dat humor een belangrijk onderdeel is van deze reis. Ontdek hoe lachen je kan helpen om lichter door het leven te gaan.

❀ Ontmoeting met je Zielsvrienden: Leer hoe je kunt communiceren met je eigen ziel en die van anderen, terwijl we de serieuze momenten afwisselen met een vleugje humor.

Dus maak je klaar voor een reis vol ontdekkingen, inzichten en natuurlijk, een flinke dosis humor!

Les 1: Verbinding 

In deze les draait alles om verbinding: verbinding met jezelf, met anderen, met de ruimte om je heen en met de energievelden. We leren luisteren naar onze eigen innerlijke stem, ons hart en ons lichaam, en onderscheiden deze van de stemmen die we hebben aangeleerd.

Wat is verbinding eigenlijk? Is het belangrijk om te weten hoe iemand heet of wat iemand doet? Tijdens deze les onderzoeken we deze vragen en verkennen we hoe we deze verbinding kunnen voelen.

We duiken dieper in het besef dat alles energie is, en we ervaren dit in de praktijk. Het quantumveld is een bron van pure intelligentie, en het is echt bijzonder om je hiervan bewust te worden. Dus laten we samen de kracht van verbinding ervaren en de magie van het quantumveld ontdekken!

 

 

shehe school voorbewustzijn

Les 2: Wat is Mediumschap?

Tijdens deze les verkennen we het fascinerende domein van mediumschap. We onderzoeken het verschil tussen spiritualiteit en mediumschap, en ontdekken de diverse aspecten van dit bijzondere vakgebied. Van het leren voelen tot het nauwkeurig waarnemen, we gaan stap voor stap op ontdekkingsreis.

 

Les 3: Aarden, Chakra's & Spirituele Geometrie

In deze les duiken we dieper in het belang van aarden, de werking van chakra's en de betekenis van spirituele geometrie. Je leert hoe een gebalanceerde staat van al je chakra's bijdraagt aan een dieper gevoel van gronding en verbinding, zowel met jezelf als met de energieën van het mediumschap. We verkennen de harmonie tussen aarding, chakra's en spirituele geometrie en ontdekken hoe deze elementen samenwerken om ons te ondersteunen op onze spirituele reis.

 

 

Les 4: Levensvragen & Zintuigen

In deze les gaan we op verschillende manieren aan de slag met jouw levensvragen. Met behulp van diverse oefeningen en technieken verkennen we de diepten van jouw innerlijke wereld. Door je zintuigen te activeren, leer je beter waarnemen wat er al is en hoe het universum zich voor jou mag gaan ontvouwen.

 

Les 5: The Power of Love - Psychometrie - Mediamiek

In deze les staat de kracht van liefde centraal. We leren hoe je vanuit liefde contact kunt maken met alles om je heen, zoals voorwerpen, foto's, je innerlijk kind en jouw diepste verlangens. Ook onderzoeken we hoe geluid, geur en andere prikkels invloed hebben op onze waarnemingen en onderbewuste.  

 

 

shehe school voorbewustzijn

Les 6: Opstellingen & Zintuigen

In deze les betreden we een hoog energieveld waar we verschillende vraagstukken in de ruimte opstellen. Na het activeren van al je zintuigen - helder voelen, zien, horen, ruiken en proeven - gecombineerd met alles wat je hebt geleerd in de vorige lessen, kun je nog specifieker het energieveld uitvragen in een opstelling. Door een situatie aan te kijken en de lading ervan af te halen, krijgt alles weer de ruimte om te stromen. Bijzondere informatie en inzichten krijgen de kans om zich opnieuw te manifesteren.

 

 

Les 7: Certificaat Uitreiking, Mini Reading, Tibetaanse Wijsheid & Eindopdracht

Tijdens deze laatste les bereik je jouw eerste bestemming, en alles valt op zijn plek. Je zult merken dat wat je geleerd hebt opnieuw wordt toegepast. Jouw proces en omschrijvingen krijgen vorm en worden versterkt. De Tibetaanse wijsheid, zoals door leerlingen wordt ervaren, biedt niet alleen houvast en structuur, maar zorgt ook voor een diepgaand intern gesprek met jouw eigen ziel.

Voor wie is deze cursus?

Voor iedereen vanaf 18 jaar die zich spiritueel wil ontwikkelen, de reis naar binnen wilt maken. De kennis en inzichten die je opdoet kan je niet alleen inzetten om je gezin of anderen beter te begrijpen, maar zijn ook zeer waardevol voor jezelf. 

 

Wat levert deze spirituele cursus mij op? 

Wat levert het je op? Jouw reis naar binnen, zodat je vrijer kunt leven, de ander beter kunt begrijpen & helpen. Een betere connectie met jezelf. Transformatie, lichter en bewuster leven. Leren voelen en vertrouwen op je eigen intuïtie. 

 

Kan ik ook meedoen als ik nog niet eerder spiritueel bezig ben geweest?

Jazeker, juist is het een enorm cadeau als je mag ontdekken wat er naast dat stemmetje in je hoofd nog meer is. Door de jaren heen zijn we dit vergeten en afgeleerd, terwijl het leren voelen en daarop mogen vertrouwen eigenlijk ons eerste natuur is. Vanaf tijd van conceptie en in de baarmoeder nemen we al energie waar. Je zult zien, als je jezelf openstelt gebeuren er magische dingen. 

 

Wie zou je deze cursus aanraden?

Iedereen, jong, oud, spiritueel, niet spiritueel; iedereen die meer over zichzelf te weten wil komen. waarom doe ik de dingen die ik doe en wat raakt mij. Wat doet energie met mij en hoe bewust ben ik van mijn handelen, denken en voelen.

 

Is deze cursus zweverig?

Niet absoluut niet! We gaan niet kantklossen, of uren mediteren met een glazenbol. Alles bestaat uit energie en er meer is dan wij kunnen waarnemen, daar is niks zweverigs aan. Vanuit pure intelligentie gaan wij het veld verkennen. Ik zou het eerder bijzonder noemen. 

 

Wat wordt er van mij verwacht in deze cursus? 

Dat je op tijd aanwezig bent, een goed humeur meeneemt, de ander in zijn waarde laat, dat je je openstelt voor jezelf en de ander. Actief meedoet aan de lessen en thuis opdrachten. Dat je het huiswerk op tijd inlevert. Het oordeel over jezelf of de ander mag je gewoon thuis laten, wees maar lekker wie je in de essentie bent. 

 

Kan ik al direct aan de slag als therapeut, medium, of met tarot?

Dit is afhankelijk van jouw spirituele pad en wat je al doorlopen hebt, gedaan hebt. Mijn ervaring leert dat je echt wel een goede fundering nodig hebt om in dit werkveld zelf werkzaam te gaan zijn. Het is een continue proces. Als je blanco bent heb je vaak wel meer nodig. Je hoe meer je ook je eigen straatje (verleden) het opgeschoond hoe vrijer je bent en hoe meer je kan waarnemen. 

 

Waarom is de spirituele cursus 3 maanden en level 2 spiritueel zijn 6 maanden?

Het is belangrijk als je iets nieuws leert (net als fietsen) dat je het regelmatig doet. Je gewoontes en het eigenwijze hoofd krijgen te veel ruimte als er te lang tijd tussen de lessen zit. Het is een intensief proces, wat nog doorwerkt na de cursus. Maar na 3 maanden is het zaadje geplant en is er echt al een mooie bloem. In Level 2 Spiritueel Zijn zit er meer ruimte tussen de lessen omdat er al een basis in gelegd en je kan terug vallen op alle handvaten uit level 1. Je zult merken dat je in level 2 ook meer tijd nodig hebt om de verdieping eigen te maken en dat is juist de bedoeling want dan staat er een solide basis. 

Geef jezelf meer zelfliefde & schrijf je in! 

 
 

Shehe School voor Bewustzijn ☾  

Locatie: H. Kamerlingh Onnesweg 11A, 2408BS Alphen aan den Rijn 

(gratis parkeren)