Opleiding & Cursus aanbod

Op deze pagina vind je een overzicht van alle opleidingen en cursussen gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Deze programma's bieden de mogelijkheid om je bewustzijn te vergroten en een diepere verbinding met je innerlijke zelf te vinden.

Dit kan leiden tot een leven doordrenkt met liefde en licht, waarin je hoogste potentieel tot bloei komt en werkelijkheid wordt. Als je meer wilt weten over een specifieke cursus of opleiding, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via de contactpagina. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij je inschrijving.

level 1 - Spiritueel Zijn is echt een feestje 

Blok 1: Persoonlijke ontwikkeling, Leren voelen, Mediumschap & Energievelden

Onze level 1 cursus "Spiritueel Zijn" is een diepgaande ontdekkingsreis naar zelfbewustzijn. Het biedt een unieke kans om al je zintuigen te gebruiken om jezelf te begrijpen, je intuïtie te versterken en dieper te verbinden met je ware zelf. Gedurende deze cursus zul je groeien in kracht en begrip, en een stevig fundament leggen voor je spirituele ontwikkeling.

 

We duiken diep in de essentie van het ontwaken, waarbij je leert om bewust te worden van je energielichaam, je chakra's, en de subtiele energieën om je heen. Spelenderwijs ontdek je het magische veld van energie en ga je met hoofd en hart aan de slag, waarbij je jezelf keer op keer zult verbazen.

 

De cursus biedt ook inzicht in jouw hoog gevoeligheid en hoe je deze kunt omarmen en versterken. Je leert over zelfliefde, het contact met de spirituele wereld en krijgt antwoorden op jouw levensvragen. Deze cursus is een echte aanrader voor iedereen die hoog gevoelig is en meer wilt weten over het spirituele aspect van het leven.

 

Let op: Tussentijds instappen is niet mogelijk, Als je meer gedetailleerde informatie over deze cursus wilt, nodigen we je uit om verder te lezen.

 

Kan iedereen het mediumschap leren? 

Absoluut, kan iedereen het mediumschap leren!  Elk mens heeft het vermogen om te voelen en draagt in zekere zin het mediumschap in zich. Het is een intrinsieke eigenschap van onze menselijke natuur.

 

Door middel van bewustzijn, oefening en zelfontwikkeling kunnen we dit vermogen verder ontwikkelen en gebruiken om een dieper begrip van onszelf en de wereld om ons heen te krijgen. Het erkennen van dit potentieel kan een krachtige stap zijn op de reis naar spirituele groei en zelfrealisatie.

 

Maar het ontwikkelen van mediumschap vereist tijd,  toewijding, oefening en geduld. Het is een proces waarbij je stap voor stap leert vertrouwen op het universum en je eigen innerlijke kracht. Tijdens Level 1 zul je waarschijnlijk obstakels tegenkomen, zoals je innerlijke criticus of belemmerende overtuigingen.

 

Dit is een natuurlijk onderdeel van het groeiproces en biedt juist kansen om het onderscheid te maken tussen je ware gevoelens, gedachten en geconditioneerde patronen. Door kleine, waardevolle stappen te zetten en je bewust te worden van deze obstakels, kun je ze geleidelijk aan overwinnen en jezelf openstellen voor een dieper begrip van jezelf en de wereld om je heen.

 


Level 2: Verbinden met je Roots 

Blok 2: Opstellingen, Systemisch/Energie Werk & Mediumschap

Ontdek Level 2 en transformeer je Leven door het Begrijpen en Loslaten van Familiale Patronen.


Ben je klaar om de diepte van jezelf te verkennen en oude familiare patronen te doorbreken? In dit level duiken we dieper in je systeem van herkomst, waarbij we de invloed van je ouders, familie en generaties op je leven en onderbewuste onder de loep nemen.

Onze unieke methode combineert opstellingen met mediumschap, waardoor je een dieper inzicht krijgt in je verleden, heden en toekomst. Stap voor stap begeleiden we je door het proces van opruimen en loslaten, zodat je je kunt bevrijden van belemmerende overtuigingen en gedragspatronen, Maar daar blijft het niet bij. 

 

In Level 2 word je zelf ook een actieve deelnemer. Leer hoe je als begeleider, representant en opsteller kunt fungeren, zodat je niet alleen je eigen groei kunt stimuleren, maar ook anderen kunt ondersteunen op hun pad naar transformatie.

 

Het ultieme doel? Onafhankelijkheid van je familie systeem. Door bewust te worden van de invloeden uit het verleden, kun je autonome keuzes maken die in lijn zijn met jouw eigen waarden en doelen. Mis deze kans niet om jezelf te bevrijden van oude ballast en een leven te leiden dat echt bij je past. Schrijf je nu in voor Level 2 en begin aan een reis naar zelfontdekking en empowerment.

 


Overige cursussen & opleidingen in 2025

3. Systemisch Zijn; familie, verlangen, reactie, situatie opstellingen

4. Medium Zijn: Consulten, readings, tarot, andere wereld 

5. Spiritueel Holistisch Therapeut Zijn: Werken met jouw gave en kennis (mensen begeleiden)

6. Man Zijn: jouw intuïtie & gevoeligheid ontdekken gebruiken als jouw kracht privé & zakelijk

7. Vrouw Zijn: In jouw vrouwelijk stappen, jezelf omarmen, energie ophalen van alle vrouwen

8. Ouder Zijn: Bewust ouderschap, hoe kan ik mijn gezin beter laten stromen

9. In jouw kracht zijn: Leren manifesteren, jouw potentie & levensmissie en gezondheid