Een nieuwe groep, een nieuwe lading energie. Het is een geruststellend gevoel dat mijn level 1 maatje meegaat in het vervolg van deze reis. Er is iets magisch aan het feit dat onze band sterk is, ook al kennen we elkaar eigenlijk niet echt. Bijzonder om
te zien hoe je elkaar leert kennen op een heel ander niveau.

level 2 spiritueel zijn

Bij binnenkomst voelt deze groep anders dan Level 1 -Spiritueel Zijn . Moeten we gewoon aan elkaar wennen, of passen onze energieën niet bij elkaar? Laten we het positief houden en kijken wat deze reis ons gaat brengen.

 

De eerste lesdag begint met het voelen van energie. Een stoelenspel waar ik direct doorheb dat ik op de stoel rechts van me moet zitten. In ontspanning voel ik mijn lichaam die kant op trekken. De persoon die op de stoel zat, was er zeker van dat ze goed zat maar ik wist wel beter en terecht, dat was inderdaad mijn stoel! Heerlijk om op deze manier te beginnen aan level 2!


Er komen verschillende onderdelen aan bod tijdens deze reis. Een daarvan is bewuste verbinding met mezelf en anderen en dit is nu echt onmisbaar in mijn leven. Nooit gedacht dat we onszelf en anderen als een pendel konden gebruiken. Het voelt
in het begin een beetje onwennig, maar deze tool is waardevol. Het helpt mij dingen te weten te komen of bevestiging te krijgen op een gevoel van zaken die ik wil weten, andere dingen laat ik gewoon op me af komen je moet niet alles willen weten.

 

 

❝ Vertrouwen in jezelf is de beste voorwaarde voor succes❞

shehe school voorbewustzijn

In Level 2 voel ik me in het diepe gegooid. Mijn enthousiasme zakt soms weg. Is dit wel de juiste keuze? Had ik niet moeten wachten en bij de volgende groep aan moeten sluiten? Mijn gevoel gaat een beetje alle kanten op maar uiteraard geef ik het een kans en laat ik het volledig op mij afkomen!

&quote; Vertrouwen in jezelf is de beste voorwaarde voor succes.

Simone vraagt of we allemaal geland zijn op de tweede lesdag. Het voelt goed om te zien dat ik niet enige was met dit gekke gevoel en dat de anderen meiden de eerste lesdag ook als ongemakkelijk hebben ervaren.

 

Er komt veel aan bod. Opstellingen komen veel terug en om daar mee te oefenen gaan we poppetjes tekenen, een creatieve opdracht. Mijn eigen poppetje, met blauwe ogen, blond haar en een boezem, herinnert me dagelijks dat ik er mag zijn. ‘Ik’ heb een mooie plek op mijn bureau gekregen. Mijn eerste ervaring met het leiden van een opstelling is bizar maar tof. Met houten poppetjes een openstelling doen die kloppend is, wauw heel tof.

Ook het stukje mediumschap komt terug, iets waar ik enthousiast van word. Invoelen op elkaars energieën brengt veel naar boven. Contact met de andere wereld voelt soms lastig, maar de liefde en warmte die ik ervaar, maken het de moeite waard. Het is een heel bijzondere ervaring, eentje die niet te omschrijven is.

 

Level 2 brengt ook systemisch afscheid nemen met zich mee

Ondanks mijn persoonlijke struggles voelt het goed om dingen op te mogen ruimen en hier inzichten in te krijgen. Het nieuwe jaar begint met wensen en dankbaarheid. Glitter op 2024! Daar gaan we voor.

Het is tijd voor wedergeboorte en het verkennen van generatiepatronen. Wat er vandaag gebeurd is, valt niet te beschrijven. Dit is iets wat je zelf mee hebt moeten maken om het te begrijpen. Teruggaan naar de tijd van conceptie, teruggaan naar
hoe het voelde in de baarmoeder, teruggaan naar het moment dat je voor het eerst je ogen opendeed op aarde, een bizarre ervaring.


Wat ik absoluut niet vergeet, is de vrouwenlijn tot 5 generaties terug. Ik zat in een groep waar de vrouwenlijn heftig was. Hoe ik mij op dat moment voelde als representant, was bizar. Mooi om te zien hoe we zaken op konden ruimen voor de persoon waar we deze opstelling voor mochten doen.

Het einde is in zicht. Positiviteit luider maken wordt mijn motto. Opstellingen brengen emoties naar boven, en ik voel me lichter na elke sessie. Ik kijk terug op een reis van onzekerheid naar licht en opluchting. Het was een intensieve, waardevolle ervaring.