Mijn spirituele reis is een voortdurende ontdekkingstocht naar liefde en licht. Het is een reis van bewust en onbewust loslaten, opruimen en verbinden, waarbij angst plaatsmaakt voor vertrouwen. De wens om dieper in contact te komen met mijn ziel betekent minder verbonden zijn met geconditioneerde instellingen. Het loslaten van opvoeding, verleden, trauma, gedachten,
angsten, echo's en ego versterkt het radio signaal van mijn intuïtie en spirituele vermogens.


50 procent is genoeg, dan komt de rest vanzelf. In een wereld waar streven naar perfectie normaal is, is dit een verademing. Het leerde me dat perfectie niet de sleutel tot geluk is zonder de constante druk van presteren.

 

Authentiek zijn, je kwetsbaar durven opstellen, en eerlijk voelen wat er in je leeft, zonder concessies te doen aan anderen. Loslaten, vertrouwen en delen zonder angst vormen de sleutel tot deze bevrijding. Jezelf durven zijn zonder angst voor afwijzing is de ware kracht van het leven. Het is een uitnodiging om niet voortdurend aan anderen aan te passen, maar om mijn eigen pad te volgen en dit uit te spreken. Want alleen dan kan ik ontvangen wat ik werkelijk verlang.
#Gevoelens zijn er om gevoeld te worden, niet begrepen.

 

shehe school voorbewustzijn
shehe school voorbewustzijn
shehe school voorbewustzijn

Mijn grootste uitdaging is het loslaten van mijn hoofd en het overgaan naar het voelen, zonder overmeesterd te worden door angst. Mijn hoofd, dat altijd alles probeert te begrijpen en te controleren, is als een bron van ruis en afleiding om zo het daadwerkelijke
voelen te vermijden. Het is als een schijnveiligheid die me omringt, een vertroebelaar van het zuivere pad van voelen.


Voelen is aannemen en niets doen.
Willen begrijpen is self-sabotage, voelen is wat je nodig hebt. Ik ontdekte dat voelen, zonder oordeel, de sleutel is tot innerlijke rust. Maar hoe krijg je het oordelende hoofd stil?
“Sit with it,
Sit with it,
Sit with it,
Sit with it,

Even though you want to run.
Even though it’s heavy and difficult.
Even though you’re not quite sure of the way through.
Healing happens by feeling.”

 

Zitten met de angst, de pijn, de eenzaamheid, mijn eigen kwetsbaarheid, zonder directe oplossingen of verklaringen, brengt een diepere verbinding met jezelf tot stand. Het voelt tegenstrijdig, maar door de angst heen gaan, het laten zijn, kijken ernaar, doorvoelen, brengt verlichting na verloop van tijd.

shehe school voorbewustzijn

Wedergeboorte en acceptatie

De reis van wedergeboorte bracht mij uiteindelijk verlichting en voelde als een bevrijding. Ondanks de onveilige start en het gevoel niet thuis te horen op aarde, werd ik geduwd vanuit het licht, om te aarden op aarde. Waar ik niet wilde zijn, waar ik niet welkom leek, maar waar ik mocht zijn, waar ik moest zijn. ‘Acceptatie, acceptatie, acceptatie’ - de woorden die me op aarde trokken, die me hielpen te landen, ook al was de conceptie nog zo onveilig geweest. De aardengelen stonden voor mij klaar, en ik mocht op hen vertrouwen.


It didn't start with you.

Het ontdekken van trauma's in de generaties voor mij was als het openen van een oude koffer. Het was een opluchting om te beseffen dat hoewel ik het draag, het niet bij mij hoort. De ballast die ik droeg voor hen, heb ik mogen teruggeven. Zonder oordeel. Voelen kan alleen zonder oordeel. Het oordeel, dat altijd aanwezig is, probeer ik los te laten. Zonder oordeel is alles goed, en wie ben ik om te oordelen?

 

Vertrouw op de magie van het loslaten. De reis is nog niet voorbij, maar de ruis op de lijn wordt steeds stiller. Mijn hoofd, gevuld
met echo's van trauma en oordeel, wordt langzaam een plek van rust en helderheid. Ik omarm mijn gedachten, nodig ze uit zonder oordeel, en sta mezelf toe te voelen. Alleen dan kan ik ontspannen, zakken in het moment, en echt aarden op deze aarde die mijn thuis is. Want ik mag hier zijn. Mijn reis gaat verder met een lichter hart en een diepere connectie met mijn eigen ziel.

 

Deze cursusperiode was als een reis van hoofd naar hart. Authentiek zijn, voelen zonder beperkende overtuigingen, acceptatie van mijn geweldige zelf op aarde en het loslaten van generatiegebonden ballast. Mijn reis gaat verder met een lichter hart en een diepere connectie met mijn eigen ziel.